Wat bieden wij?

Onze diensten

Home 9 Diensten

Wat bieden wij?

Onze diensten

"

Diensten bij yrwebsite

Bij yrwebsite  zijn we uw one-stop-bestemming voor een breed scala aan diensten in de categorieën websites, grafisch vormgeving/DTP en online marketing. Ons gepassioneerde team staat klaar om uw zakelijke behoeften in deze drie cruciale gebieden te vervullen.

Hiier draait alles om u en uw succes. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Websites

Websites, webshops, vernieuwen en onderhoud.

Grafisch vormgeving/DTP

Van huistijl tot printproducten tot social media.

Online marketing

SEO optimalisatie, content schrijven en advertenties.

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Hier zul je binnen 24 uur een offerte ontvangen met een overzicht van het aanbod binnen YrWebsite.

02.

K

Contact/kennismaken

Akkoord? Dan kunnen we beginnen met het bespreken en leveren van content en design. We kunnen telefonisch jouw wensen en voorkeuren bespreken.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zullen een beta versie van je website klaarzetten. We kunnen beginnen met revisies tot er 100% tevredenheid is over de website.

04.

K

Oplevering en launch

Als de website 100% naar jouw wens is na onze aanpassingen zullen we live gaan. En zullen we het proces afronden en kan de marketing beginnen!

 

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoor tijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak