Beter scoren in Google

SEO

Beter scoren in Google

SEO

"

SEO: Beter scoren in Google

Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Hoe mooi je website ook is, als je doelgroep er geen weg naartoe vindt, blijft het een stille etalage in een drukke winkelstraat – onopgemerkt en onbenut. Ontzettend zonde, toch?

Gelukkig kun je dit aanpakken met SEO-optimalisatie. Wij kunnen je hier uiteraard mee helpen, maar laten we eerst eens even uitleggen wat het nu eigenlijk is en waarom je hiermee aan de slag zou moeten gaan.

Webshop laten maken

Waarom SEO?

U

Beter zichtbaar

Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, verbeter je je score in de resultaten op de zoektermen van je klanten.

Verkeer met kwaliteit

SEO zorgt ervoor dat je website naar boven komt bij mensen die op zoek zijn naar informatie, producten of diensten die jij aanbiedt.

Vertrouwen

Hogere zoekmachine rankings komen betrouwbaarder over. Ga maar eens na welke websites jij via Google aanklikt: vast niet die op de zevende pagina 😉 

Langdurigheid

SEO is kosteneffectief. Eenmaal geoptimaliseerd, kan je website langdurig verkeer genereren zonder doorlopende kosten.

Gebruikservaring

Voor SEO zijn de structuur, inhoud en technische aspecten van je website erg belangrijk. Dit optimaliseren leidt tot een betere gebruikerservaring.

Lokaal zichtbaar

Voor lokale bedrijven is SEO van waarde. Het kan leiden tot betere zichtbaarheid in Google Maps en lokale zoekopdrachten in Google.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is een strategie om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google. Het doel is dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt bij relevante zoekopdrachten. Technische aspecten en een structuur die tiptop in orde zijn,  kwalitatieve content met de juiste trefwoorden: daar scoor je punten mee in de zoekmachines. Een hogere ranking zorgt voor meer organisch verkeer naar je website. Meer zichtbaarheid vergroot de kans dat potentiële klanten, die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt, op jouw website belanden.

Heb jij je website al eens geoptimaliseerd? Dan is het goed om te weten dat SEO bijgehouden moet worden. Anders zak je mogelijk weer naar beneden in de zoekresultaten. 

Klinkt SEO als een goede volgende stap voor jouw website? Neem contact met ons op!

 

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoortijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak