Moderne, gebruiksvriendelijke

Webshop laten maken

Home 9 Diensten 9 Website diensten 9 Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een winkel die nooit sluit, waar klanten van over de hele wereld 24/7 jouw producten kunnen ontdekken en kopen – dat is de kracht van een professionele webshop. 

We staan klaar om jou te helpen met het bouwen van een webshop die niet alleen professioneel en overzichtelijk is, maar ook speciaal ontworpen is om jouw aanbod op een overtuigende manier te presenteren en om klanten in een veilige omgeving aankopen te laten doen. Bij ons krijg je een op maat gemaakte webshop met continue ondersteuning voor regulier onderhoud, updates en het oplossen van technische problemen.

Webshop laten maken

Wat kan je verwachten?

Google vriendelijk

Onze websites zijn Google’s beste vriend! Een snelle laadtijd, mobiel- en gebruiksvriendelijk en SEO-geoptimaliseerd: hiermee kom je hoger in de zoekresultaten.

l

Zelf je website beheren

Teksten aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen op je nieuwe website kan je straks zelf, met één van de gebruiksvriendelijke thema’s die wij gebruiken.

Klantenservice

Kom je toch ergens niet uit? Je kunt ons snel bereiken op een manier die jij prettig vindt: via mail, WhatsApp, telefonisch of via onze socials.

Mobielvriendelijk

Van telefoon tot desktop, jouw website straalt op elk schermformaat.

Hosting en e-mail

Hosting, e-mail, SSL en domein. Alles onder éen dak.

Onderhoud

Met ons onderhoudsabonnement zit jij er relaxed bij. Wij nemen updates, beveiliging, verzekering en aanpassingen voor onze rekening.

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

02.

K

Aan de slag

Akkoord? Dan gaan we jouw wensen en voorkeuren doornemen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het webdesign en de content.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zetten een beta versie van je website klaar. Tevreden? Dan gaan we door naar de laatste stap! Is het nog niet helemaal wat je in gedachten had? We doen revisies tot je 100% tevreden bent.

04.

K

Klaar voor lancering!

Als de website 100% naar wens is gaan we hem lanceren. Laat die bezoekers maar komen!

 

Waarom een webshop laten maken?

Een webshop is jouw digitale etalage. Het belangrijkste verschil met een fysieke winkel is dat mensen van over de hele wereld jouw aanbod kunnen bekijken. Je kunt 24 uur per dag klanten ontvangen, zonder de inzet van personeel. Wij laten alles wel draaien😉. Nieuwe klanten kunnen jouw webshop straks binnen no time ontdekken via de zoekresultaten, want wij weten hoe we een website Google-vriendelijk moeten maken. Als kers op de taart kun je waardevolle data verzamelen over de bezoekers van je webshop. Op basis hiervan kun je je webshop blijven optimaliseren. Kom maar door met al die nieuwe klanten!

Bereik een wereldwijd publiek | Vergroot je omzet | Data bijhouden | Flexibiliteit en schaalbaarheid | Visitekaartje van jouw winkel

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoortijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak