Altijd veilig en up-to-date

Website onderhoud

Home 9 Diensten 9 Website diensten 9 Website onderhoud

Altijd veilig en up-to-date

Website onderhoud

Home 9 Diensten 9 Website diensten 9 Website onderhoud
"

Website onderhoud

Yrwebsite begrijpt dat een goed functionerende en up-to-date website essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij professioneel website onderhoud en zorg om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid altijd optimaal presteert.

Of u nu een kleine ondernemer bent met een eenvoudige website of een groot bedrijf met complexe e-commerce platforms, wij hebben de expertise en toewijding om uw website te onderhouden en te verbeteren. Ons team van deskundige webontwikkelaars en -designers staat klaar om uw website te monitoren, bij te werken en te optimaliseren, zodat u zich kunt richten op wat u het beste doet: uw bedrijf laten groeien.

Website onderhoud

Wat kan je verwachten?

Beveiliging en veiligheid

Een WordPress site krijgt continu te maken met aanvallen van buitenaf. We installeren extra beveilingsmaatregelen, zodat jouw website beter wordt beschermd.

Maandelijks updaten

51% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. Wij zorgen dat jouw website (inclusief thema en plugins) elke maand volledig up-to-date is.

Klantenservice

Wij zijn voor klanten service grotendeels van de dag te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, telefonisch of via verschillende socials.

Verzekering

Op het moment dat onze onderhoud, beveiliging of anti-spam niet sterk genoeg is voor bepaalde aanvallen of problemen. Zal YrWebsite het op zich nemen op dit probleem op te lossen.

Hosting en e-mail

Naast de hosting voor email, zit er ook een hostingpakket in om je WordPress website op te laten lopen. Misschien wel het belangrijkst! Wij verorgen serrive en een snelle hosting server.

Zakelijke e-mail

Email adressen als info@bedrijf.nl, voornaam@bedrijf.nl zitten er ook bij inbegrepen. Dit is inclusief webmail omgeving of migratie tot je email apps (gmail/hotmail etc.)

Wat is er belangrijk aan onderhoud?

Website-onderhoud is van vitaal belang om de veiligheid, prestaties en relevantie van uw website te waarborgen. Regelmatig onderhoud omvat beveiligingsupdates, het optimaliseren van laadtijden en het bijwerken van inhoud. Het verzekert compatibiliteit met nieuwe technologieën en besturingssystemen, verbetert de zichtbaarheid in zoekmachines, versterkt de betrouwbaarheid en klantbetrokkenheid, en voorkomt kostbare reparaties op de lange termijn. Kortom, website-onderhoud is een investering in de duurzaamheid en effectiviteit van uw online aanwezigheid.

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoortijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak