Mijn huidige

Website laten vernieuwen

Home 9 Diensten 9 Website diensten 9 Website vernieuwen

Website laten vernieuwen

Is je website verouderd, niet langer in lijn met je merkimago of presteert hij niet zoals je zou willen? Bij Yrwebsite hebben we ons gespecialiseerd in het transformeren van verouderde websites in moderne, efficiënte en aantrekkelijke online platforms. Of je nu op zoek bent naar een frisse make-over voor je huidige site, een betere gebruikerservaring wilt bieden aan je bezoekers, of je online aanwezigheid wilt verbeteren, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Ontdek vandaag nog hoe we je kunnen helpen jouw website te vernieuwen en je online succes te stimuleren!

Webshop laten maken

Wat kan je verwachten?

Google vriendelijk

Onze websites zijn Google’s beste vriend! Een snelle laadtijd, mobiel- en gebruiksvriendelijk en SEO-geoptimaliseerd: hiermee kom je hoger in de zoekresultaten.

l

Zelf te beheren

Teksten aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen op je nieuwe website kan je straks zelf, met één van de gebruiksvriendelijke thema’s die wij gebruiken.

Klantenservice

Wij zijn voor klanten service grotendeels van de dag te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, telefonisch of via verschillende socials.

Mobiel vriendelijk

Van telefoon tot desktop, jouw website straalt op elk schermformaat. 

Hosting en e-mail

Hosting, e-mail, SSL en domein. Alles onder éen dak.

Onderhoud

Met ons onderhoudsabonnement zit jij er relaxed bij. Wij nemen updates, beveiliging, verzekering en aanpassingen voor onze rekening.

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

 

02.

K

Aan de slag

Akkoord? Dan gaan we jouw wensen en voorkeuren doornemen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het webdesign en de content.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zetten een beta versie van je website klaar. Tevreden? Dan gaan we door naar de laatste stap! Is het nog niet helemaal wat je in gedachten had? We doen revisies tot je 100% tevreden bent.

04.

K

Klaar voor lanchering!

Als de website 100% naar wens is gaan we hem lanceren. Laat die bezoekers maar komen!

 

Waarom een website laten vernieuwen?

Het vernieuwen van een website is cruciaal om gelijke tred te houden met de steeds veranderende digitale wereld. Een frisse look, responsief ontwerp en verbeterde prestaties trekken bezoekers aan en zorgen voor een positieve eerste indruk. Een geoptimaliseerde website laadt snel en biedt een betere gebruikerservaring, terwijl moderne beveiligingsmaatregelen de site en gegevens beschermen. Het bijwerken van inhoud en navigatie houdt de website relevant en kan de betrokkenheid van bezoekers vergroten. Bovendien verbetert een vernieuwde website de SEO-positie en verhoogt het de kans op online succes en groei voor jouw bedrijf.

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoortijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak