Mijn huidige

Website laten vernieuwen

Home 9 Diensten 9 Websites 9 Website vernieuwen

Mijn huidige

Website laten vernieuwen

"

Website laten vernieuwen

Is je website verouderd, niet langer in lijn met je merkimago of presteert hij niet zoals je zou willen? Bij Yrwebsite hebben we ons gespecialiseerd in het transformeren van verouderde websites in moderne, efficiënte en aantrekkelijke online platforms. Of je nu op zoek bent naar een frisse make-over voor je huidige site, een betere gebruikerservaring wilt bieden aan je bezoekers, of je online aanwezigheid wilt verbeteren, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie te realiseren.

Ontdek vandaag nog hoe we je kunnen helpen jouw website te vernieuwen en je online succes te stimuleren!

Webshop laten maken

Wat kan je verwachten?

Google vriendelijk

Responsief, paginasnelheid, mobiel- en gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd. Dit zijn punten die belangrijkzijn in de ogen van Google

l

Zelf te beheren

Binnen de thema’s die we bij YrWebsite gebruiken is het makkelijk om teksten en afbeeldingen aan te passen of nieuwe pagina’s aan te maken.

Klantenservice

Wij zijn voor klanten service grotendeels van de dag te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, telefonisch of via verschillende socials.

Mobiel vriendelijk

De gerealiseerde website zal goed zichtbaar zijn op alle formaten telefoon, iPad/tablet, desktops en laptops. 

Hosting en e-mail

Belangrijk: Een snelle hosting! Wij verlenen de diensten hosting, e-mail, SSL en domein. Alle onder éen dak!

Onderhoud

Met ons onderhoud abonnament ben je gedekt van updates, beveiliging, verzekering tot aanpassingen!

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Hier zul je binnen 24 uur een offerte ontvangen met een overzicht van het aanbod binnen YrWebsite.

02.

K

Contact/kennismaken

Akkoord? Dan kunnen we beginnen met het bespreken en leveren van content en design. We kunnen telefonisch jouw wensen en voorkeuren bespreken.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zullen een beta versie van je website klaarzetten. We kunnen beginnen met revisies tot er 100% tevredenheid is over de website.

04.

K

Oplevering en launch

Als de website 100% naar jouw wens is na onze aanpassingen zullen we live gaan. En zullen we het proces afronden en kan de marketing beginnen!

 

Waarom een website laten vernieuwen?

Het vernieuwen van een website is cruciaal om gelijke tred te houden met de steeds veranderende digitale wereld. Een frisse look, responsief ontwerp en verbeterde prestaties trekken bezoekers aan en zorgen voor een positieve eerste indruk. Een geoptimaliseerde website laadt snel en biedt een betere gebruikerservaring, terwijl moderne beveiligingsmaatregelen de site en gegevens beschermen. Het bijwerken van inhoud en navigatie houdt de website relevant en kan de betrokkenheid van bezoekers vergroten. Bovendien verbetert een vernieuwde website de SEO-positie en verhoogt het de kans op online succes en groei voor jouw bedrijf

Bereik een wereldwijd publiek | Vergroot je omzet | Data bijhouden | Flexibiliteit en schaalbaarheid | Visitekaartje van jou winkel

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoor tijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak