Wie zijn wij?

Over ons

Home 9 Over ons

Wie zijn wij?

Over ons

Home 9 Over ons
"

Wie is YrWebsite?

Hey, ik ben Danny, de trotse oprichter van YrWebsite. Mijn passie is mensen helpen om hun bedrijf te laten stralen, online én offline. Bij ons draait het niet alleen om webdesign en marketing, maar vooral om jouw visie. Of je nu een beautysalon hebt, een exportbedrijf runt, een online webwinkel beheert of een hondenschool leidt – ik sta klaar om jouw unieke persoonlijkheid in de spotlights te zetten.

In 2017 ben ik gestart met YrWebsite, met één missie: bedrijven, groot en klein, ondersteunen bij het bouwen of transformeren van hun aanwezigheid, zowel online als offline. Of je nu een starter bent of al jaren meedraait, ik geloof dat een sterke online en offline identiteit de sleutel is tot zakelijk succes.

Bij YrWebsite gaan we voor diversiteit en creativiteit in alles wat we doen. Maar onze basis is persoonlijkheid en laagdrempeligheid. Ik vind het fijn om direct met mijn klanten te praten en hen te helpen hun visies te verwezenlijken. Geen lastige omwegen via e-mail, klantenservice of online portalen wanneer je een vraag of idee hebt: bel me gewoon of stuur me een appje. Of het nu een snelle vraag is of je wilt brainstormen over een creatief idee, ik sta altijd paraat om te helpen.

We hebben ervaring met nationale en internationale bedrijven in verschillende branches. Dit heeft ons waardevolle inzichten gegeven. Trots kijk ik terug op de momenten waarop we klanten hebben geholpen om hun bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Deze resultaten hebben we verzameld in ons portfolio.

Kortom, bij YrWebsite gaan we verder dan alleen design en marketing. We gaan voor een samenwerking die jouw bedrijf echt tot zijn recht laat komen. Laten we samen aan de slag gaan en jouw verhaal de wereld in brengen. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Benieuwd naar wat YrWebsite voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op en laten we samen iets tofs opbouwen.

Het yrwebsite team

Danny Gleeson

Webdesign &
Grafisch vormgeving

Cesar Bahnerth

SEO &
Online marketing

Geraldo Alken

Social media
& Online marketing

Fabio Bom

Sales &
Consultancy

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

02.

K

Aan de slag!

Akkoord? Dan gaan we jouw wensen en voorkeuren doornemen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het webdesign en de content.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zetten een beta versie van je website klaar. Tevreden? Dan gaan we door naar de laatste stap! Is het nog niet helemaal wat je in gedachten had? We doen revisies tot je 100% tevreden bent.

04.

K

Klaar voor lancering

Als de website 100% naar wens is gaan we hem lanceren. Laat die bezoekers maar komen!

 

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoortijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak